Ο γνωστός καλλιτέχνης Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος του Dot και μίλησε για την προδοσία που βίωσε από δύο πολύ κοντινούς του ανθρώπους.

«Βέβαια είπα ότι που είναι η δική μου ευθύνη; Πώς μπορώ εγώ να μην την ξαναπατήσω; Τι πρέπει να αλλάξω;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τάκης Ζαχαράτος: «Μου ζήτησαν να παίξω την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία»

«Η φιλία είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερός κι επειδή με έχουν προδώσει φίλοι μου και επειδή με έχουν λατρέψει. Μέσα στην καραντίνα αισθάνθηκα τη χειρότερη προδοσία από δύο ανθρώπους πολύ κοντινούς μου, που δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Βέβαια είπα ότι που είναι η δική μου ευθύνη; Πώς μπορώ εγώ να μην την ξαναπατήσω; Τι πρέπει να αλλάξω;», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Η Μαρινέλλα είναι ο μέντοράς μου»

Μιλώντας για τη δουλειά του, ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε πως κατά μία έννοια τον επιλέγουν οι άνθρωποι που θα μιμηθεί. «Η Σοφία Χατζηπαντελή ας πούμε είμαι εγώ. Η Παγώνη είμαι εγώ. Τις εμπεριέχω. Σαν να βλέπω συγγενείς μου. Όπως η Έλλη Στάη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί να κάνω την Έλλη Στάη. Έβλεπα το δελτίο, έγραφε, σαν να αποθήκευα την πληροφορία και όταν ήρθε η ώρα ξαφνικά θυμάμαι περπατούσα στον δρόμο και άκουσα τη φωνή μου χωρίς να έχω σκεφτεί να τη κάνω. Κάπως έρχονται αυτοί σε μένα».

Για τη Μαρινέλλα, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε χαρακτηριστικά πως αποτελεί μέντορά του. «Είναι ο μέντοράς μου. Είναι ένα σπάνιο φαινόμενο παγκόσμιο, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη, για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί την καριέρα, τη ζωή της. Είναι ένα μάθημα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr