Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί τον εθνικό ήρωα της Αργεντινής. Και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά με την παρουσία του Αργεντίνου σούπερ σταρ στο Μπουένος Άιρες για τις υποχρεώσεις της εθνικής του.
Ο άσος της Παρί αποφάσισε να βγει για φαγητό χθες το βράδυ σε ένα φημισμένο εστιατόριο της πρωτεύουσας.
Όταν έγινε αντιληπτός, εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο. Άρχισαν να τραγουδούν το περίφημο «Muchachos», που συνόδευσε την εθνική Αργεντινής μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ.
Το πλήθος άρχισε να συσσωρεύεται επικίνδυνα, με τους άνδρες ασφαλείας να καταφέρουν να τον φυγαδεύσουν μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.