Ο Μπιέλ υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Χάμες Ροντρίγκες και αποθέωσε τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ

Συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο παραχώρησε ο Πεπ Μπιέλ, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους Χάμες Ροντρίγκες και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την πρώτη στιγμή στον Ολυμπιακό, το κλίμα μου θυμίζει πολύ αυτό της πατρίδας μου. Παρατηρείς τη διαφορά, ωστόσο, στον φίλαθλο κόσμο. Εδώ, οι φίλαθλοι είναι πιο παθιασμένοι, πιο τρελοί. Μπορώ να περπατήσω στους δρόμους, αλλά σε αναγνωρίζουν, σου ζητάνε φωτογραφίες. Με σέβονται», ανέφερε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βαθμολογία της Superleague μετά την πρώτη αγωνιστική των playoff (pic)

Στη συνέχεια υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Χάμες Ροντρίγκες και αποθέωσε τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ. «Είναι θέαμα. Με την ποιότητά του, κάνει τα πράγματα πιο όμορφα και απλά», ενώ για τον Νοτιοκορεάτη υπογράμμισε: «Με εξέπληξε πολύ ο Ινμπόμ. Δεν τον ήξερα και εξεπλάγην από το πόσο καλός είναι».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr