Μία νίκη που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική για τη «μάχη» που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία πήρε το Λαύριο, επικρατώντας του Άρη με 81-70, για την 19η αγωνιστική της Basket League.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σέιβιον Φλαγκ που έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση, πετυχαίνοντας double double (17 πόντοι, 16 ριμπάουντ), ενώ από κοντά ήταν και οι Αρ Τζέι Κόουλ με 13 πόντους και Θοδωρής Ζάρας με 12π.
Από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκε ο Νόα Χόρχλερ (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και ο Τζέι Ντι Νότε με 12 πόντους.
Ο αγώνας ήταν ντέρμπι για όλο το πρώτο ημίχρονο, με το Λαύριο να έχει τον πρώτο λόγο, να φτάνει και στο +7 (22-15) λίγο πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου. Ο Άρης που αντιμετώπισε πρόβλημα από το περιφερειακό σουτ, κατάφερε χάρη σε τρίποντο του Χόρχλερ να μειώσει στους 3 (40-37) με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι από το 25′ και μετά, προηγήθηκαν με +10 (55-45) και διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος του αγώνα, πανηγυρίζοντας έτσι μια πραγματικά σπουδαία νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για τη σωτηρία.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.