Αλμέιδα: «Από τις ήττες βγαίνουν πάντα θετικά»
Στα θετικά που μπορεί να κρατήσει η ομάδα του μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στις πρώτες του δηλώσεις
Η ΑΕΚ γνώρισε τη συντριβή με 3-1 από τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να γίνονται η πρώτη ομάδα που φεύγει νικήτρια από την Opap Arena.
Μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Ματίας Αλμέιδα, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις πως από όλες τις ήττες μπορεί να βγει κάτι θετικό, ενώ τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα δουλέψουν άμεσα τα λάθη τους ενόψει των plaayoffs.
Όσα είπε ο Αλμέιδα στην κάμερα της Cosmote TV:
«Σήμερα εγώ θα το διαχώριζα το ματς. Στο πρώτο μέρος παίξαμε ως συνηθώς, στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αναλύσουμε πώς θα μας κάνει ζημιά ο αντίπαλος. Συμπτωματικά έτσι μας πλήγωσε έτσι , με τις αντεπιθέσεις.
Πιστεύω πολλές φορές ότι από τις ήττες βγαίνουν κάποια θετικά πράγματα, όσο κι αν δεν μας αρέσει. Ο κόσμος πάντα μας έχει στηρίξει είμαστε ευγνώμονες. Αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε τα λάθη που κάναμε. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους, όπως κάνουμε πάντα».
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
- Τα τελευταία λόγια του Έρικ Ντέιν – Οι συμβουλές προς τις δύο κόρες του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα
- Σασουόλο – Βερόνα 3-0: Την… έσπρωξε στην Serie B

