Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γιάνης Βαρουφάκης – «Είναι μια χαρά, σιδεροκέφαλος»
Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο Γιάνης Βαρουφάκης έφυγε από τον Ευαγγελισμό. «Ειναι μια χαρά» δήλωσε στο in ο Κλέων Γρηγοριάδης που έσπευσε στο νοσοκομείο.
Με νάρθηκα στη μύτη και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις ο Γιάνης Βαρουφάκης, που ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους στα Εξάρχεια, έφυγε από τον Ευαγγελισμό από την πίσω πόρτα, προκειμένου να αποφύγει κάμερες και δημοσιογράφους.
«Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι μία χαρά. Σιδεροκέφαλος. Έχει ήδη φύγει. Θα τα πούμε όλα αύριο. Προς το παρόν σας παραπέμπω στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος» αρκέστηκε να δηλώσει στο in ο Κλέων Γρηγοριάδης, βουλευτής του ΜέΡΑ 25, που έσπευσε στο νοσοκομείο για να σταθεί στο πλευρό του γενικού γραμματέα του κόμματος.
Στο νοσοκομείο βρέθηκαν και άλλα πολιτικά στελέχη, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Στρατούλης και ο Στάθης Λεουτσάκος.
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442