Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες, περίπου.
Ο Λούκας Ρουπ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τόλη Τερζή για το κυριακάτικο (5/3) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.
Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα οκτώ με δέκα ημερών.
Ακόμα, αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο Ματέο Γκαρσία, που τραυματίστηκε, επίσης, στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου. Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αγώνα της Κυριακής στη Λαμία τον Φαμπιάνο, που εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός για την 36η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.