Το πήρε… πάνω του ο Μίτσελ, μετρώντας αντίστροφα για τον Παναθηναϊκό. Και με μια σειρά από κινήσεις προσπαθεί να συμβάλει στη καλύτερη δυνατή ψυχολογία της ομάδας του.
Η ατάκα του άλλωστε στην Cosmote tv λέει πολλά «Πιστεύω πως η ομάδα μας θα παίξει καλά και δεν έχω μόνο ελπίδες αλλά με όλο τον σεβασμό που έχω για τον αντίπαλο πιστεύω πως θα κερδίσουμε». Δεν συνηθίζουν οι προπονητές τέτοιες δηλώσεις πριν από ντέρμπι. Ο Μαδριλένος όμως με τον τρόπο του θέλησε να δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του. Ότι είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν τη δουλειά σε μια παρτίδα που εν πολλοίς θα αποφασίσει αν ο Ολυμπιακός θα μπει στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Με την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης πριν από τη sold out μάχη του «Καραϊσκάκης» ο Μίτσελ συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το παιχνίδι. Άφησε δηλαδή «εκτός» μόνο τον Γκάρι Ροντρίγκες (θλάση) και τον Παναγιώτη Ρέτσο που είναι τραυματίες. Οι υπόλοιποι είναι κανονικά απόψε στον Ρέντη. Και γενικώς στις επάλξεις ως το απόγευμα του Σαββάτου που ο Μαδριλένος προπονητής θα ανακοινώσει την απόφαση του για την τελική 20άδα.
Θυμίζουμε ότι ανάμεσα στα άλλα ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να επιλέξει μόλις πέντε ξένους. Μίλησε άλλωστε ανοιχτά και για αυτό στις σημερινές δηλώσεις του: «Ο Γκάρι Ροντρίγκες που τραυματίστηκε με Λαμία, ο Ρέτσος που χτύπησε στο προηγούμενο είναι οι μοναδικοί απόντες. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι, αλλά έχουμε τον περιορισμό πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο 5 ξένους. Και όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή αλλά και ένα μεγάλο πλεονέκτημα» είπε.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σε ΜΜΕ της Ιταλίας υπάρχει σενάριο για τη Ρόμα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε σχέση με πιθανό μεταγραφικό ενδιαφέρον-επιστροφή του Αιγύπτιου σταρ στη Ρώμη, παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Λίβερπουλ
Ο Άντριου Γκάουντλοκ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μία μέρα μετά τη σύλληψή του στη Ρόδο. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Κολοσσού για το αν θα παραμείνει στην ομάδα.
Το μήνυμα και οι ευχές του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο έτος, αλλά και ο απολογισμός για το 2025 που μας «αποχαιρετά», το οποίο χαρακτήρισε ιστορική χρονιά.
Στη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρις Σίλβα, καθώς ενημέρωσε κι επίσημα τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως θα αποχωρήσει. Πιθανότατα θα προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στον Προμηθέα