«Φρένο» στα σενάρια επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα έσπευσε να βάλει ο πατέρας του Αργεντινού, Χόρχε!
Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει για τα καλά τα σενάρια νέου… γάμου των Μπλαουγκράνα με τον Λιονέλ Μέσι, λόγω και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Παρόλα αυτά, ο Χόρχε Μέσι ξεκαθάρισε ότι πολύ δύσκολα, ο 35χρονος σούπερ σταρ θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.
Παράλληλα, επιβεβαίωσε και το… αδιέξοδο που υπάρχει στις διαπραγματεύσεις με την Παρί για την ανανέωση του συμβολαίου του Pulga.
«Δεν νομίζω ότι ο Λέο θα παίξει ξανά με την Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμη να ανανεώσουμε την Παρί, ούτε έχουμε μιλήσει με τον Τζουάν Λαπόρτα και δεν υπάρχει καμία προσφορά αυτή τη στιγμή», δήλωσε στην καταλανική εφημερίδα Sport.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Εδώ και χρόνια ο ΠΑΟΚ σέβεται το ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός. Αυτή η κομβική λεπτομέρεια ήταν η διαφορά των ομάδων στο χορτάρι, μαζί με τις αποφάσεις προπονητή και ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.