Μαρία Σολωμού: «Στην τηλεόραση δεν αντέχουν φωνή σαν την δική μου»
Η ανατρεπτική συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού στο «MEGA Καλημέρα».
Η Μαρία Σολωμού σε μία ανατρεπτική συνέντευξη για τις σχέσεις, τους άνδρες και την τηλεόραση.
Απαντάει αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο, κι αν θα βάλει νυφικό.
«Δεν έχω πιάσει ποτέ κάποιον σύντροφο μου επ’αυτοφώρω να με απατάει», παραδέχθηκε και συνέχισε «το νέο που άκουσα με το relatioship (σχέση) είναι το situationship (κατάσταση σχέσης), έτσι θα λέω τώρα».
Στη συνέντευξη η Μαρία Σολωμού απάντησε σε ρωτήσεις του κοινού
Αρχικά απάντησε τι είναι αυτό που την τρομάζει στους άντρες: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου πολύ εύκολα, που γίνονται κολιέ, που κρέμονται από πάνω μου».
«Ποτέ δεν με έχει φλερτάρει άνδρας φίλης μου. Θεωρώ τραγικό να υπάρχει παράλληλη σχέση».
Αποκάλυψε ότι δεν έχει ψάξει ούτε τσάντα, ενώ στην ίδια έχουν ψάξει και κινητό και λάπτοπ.
Σε ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ «ghosting» απάντησε: «Είχα σχέση ένα μήνα, όλα πήγαιναν καλά, ήμασταν έξω και του είπα πως δεν θέλω άλλο».
«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση. Έχω μεγάλο κύκλο, πολλούς γνωστούς», παραδέχθηκε.
Ενώ για την τηλεόραση σχολίασε: «Στην τηλεόραση δεν αντέχουν φωνή σαν την δική μου. Θα έκανα late night. Μου έχουν κάνει πρόταση».
Για την σχέση της με τον Mente Fuerte είπε: «Είμαι ζηλιάρα κατά συνθήκη. Όταν είναι ζηλιάρης ο Γιώργος (Mente Fuerte) είμαι κι εγώ. Σήμερα είμαστε καλά. Είπε situationship, όχι relationship».
Θα ξαναπαντρευτεί;
«Πιστεύω πως όσο αγαπητή είμαι τόσο αντιπαθής είμαι. Θα με ενοχλούσε το ”α, καλή είναι”», πρόσθεσε για τον εαυτό της.
«Θα βάλω νυφικό. Σοκαρίστηκες;», είπε κάνοντας πλάκα.
Καταλήγοντας, ανέφερε ότι έχει δει σε site, «δείτε την ερωτική ταινία της Μαρίας Σολωμού».
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
- LIVE: Κηφισιά – Βόλος
- Βαν Γκογκ στην Τεχεράνη: Ένα έργο κρυμμένο στη σκιά του πολέμου
- Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο που δολοφονήθηκε
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
- Βρετανία: Εξετάζει την αποστολή χιλιάδων drones αναχαίτισης στη Μέση Ανατολή
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ
- Κεσσές: Ο Θάνος Πλεύρης δεν λέει ότι με τη στάση του στις υποκλοπές «ευνόησε» τον κουμπάρο του Γιάννη Λαβράνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)













![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [15.03 – 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/POSTER-copy-14-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442