Ανετος, ωραίος και στους «16» του τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Εμιλ Ρουσουβόρι (7-5, 6-1) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της ολλανδικής διοργάνωσης. Ο Ελληνας τενίστας αντιμετώπισε προβλήματα μόνο στο πρώτο σετ, όταν βρέθηκε πίσω με 5-4, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές, κυριάρχησε και έφτασε στη νίκη με 2-0 σετ.
Ο συμπατριώτης μας, που δεν είχε αγωνιστεί ξανά σε indoor διοργάνωση στη φετινή σεζόν, δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και δέχθηκε μπρέικ στο 5ο γκέιμ. Ο Φινλανδός προηγήθηκε με 3-2 και λίγο αργότερα με 5-4. Μάλιστα, σέρβιρε για να κάνει το 6-4 και το 1-0 στα σετ, αλλά δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του.
Ο Στέφανος αντέδρασε, έκανε μπρέικ και ισοφάρισε σε 5-5. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και έκανε το 6-5, με τον Ελληνα τενίστα να πετυχαίνει νέο μπρέικ και να φτάνει στο 7-5. Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε. Εκανε μπρέικ στο 4ο game και προηγήθηκε με 3-1 και λίγο αργότερα με νέο μπρέικ 5-1. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 6-1 έφτασε στη νίκη.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.