Ο Σένκεφελντ θα πληρώσει ακριβά την αποβολή του
Με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ολοκλήρωσε ένα καταστροφικό για εκείνον παιχνίδι, στη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 3-0 στη Λεωφόρο, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι και αποβλήθηκε.
Εξαιτίας αυτού, ο Ολλανδός στόπερ του «τριφυλλιού» θα απουσιάσει από τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των δύο ομάδων, την Πέμπτη (26/1), που θα διεξαχθεί και πάλι στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Το απόγευμα της Δευτέρας (23/1) έγινε γνωστό πως ο Σένκεφελντ τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ από την «πράσινη» διοίκηση, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο και καταδεικνύει την ενόχληση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο περιστατικό και την απερίσκεπτη ενέργεια του ποδοσφαιριστή.
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπασκόνια με «κατοστάρα» στη Ρεάλ
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 22ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442