Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που διεξήχθη στον Ρέντη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει μια πολύ μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Φοίνικα Σύρου και να πάρει την πρόκριση στο Χρυσό Σετ (4-0) για να περάσει στον τελικό του League Cup όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός.
Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι χρειαζόταν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να στείλει το παιχνίδι στο έξτρα σετ, κάτι που κατάφερε, με το Χρυσό Σετ να είναι ένα πραγματικό ντέρμπι. Εκεί όμως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το μομέντουμ και με μια ακόμα ανατροπή έφτασαν στη νίκη.
Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στον Φοίνικα για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Ο Ιντάλγκο ήταν εξαιρετικός για την ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, για να καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν μέσα σε 25′ στο 1-0 σετ με 25-17.
Στο δεύτερο σετ ο Φοίνικας ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός όμως μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση και να περάσει μπροστά ακόμα και με πέντε πόντους. Η ομάδα της Σύρου δεν το έβαλε κάτω, έκανε την ανατροπή με τη σειρά της και έφτασε ακόμα και σε σετ μπολ με 24-23. Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην κατάκτηση του σετ και το 2-0 με το 26-24.
Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός ήταν ξανά καλύτερος, αφού φαινόταν να το ελέγχει στο μεγαλύτερο κομμάτι του. Οι παίκτες του Τζουλιάνι ήταν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα και έτσι μπόρεσαν να στείλουν τον αγώνα στο χρυσό σετ κάνοντας το 3-0 με το 25-21.
Στο Χρυσό Σετ οι Πειραιώτες ξεκίνησαν καλά, όμως ο Φοίνικας έδειξε πως δεν τα παρατά, παίρνοντας με τη σειρά του το προβάδισμα με 12-10. Ο Ολυμπιακός απάντησε και ισοφάρισε σε 12-12, ενώ ακολούθησαν άλλες δύο ισοπαλίες με 13-13 και 14-14. Οι δύο επόμενοι πόντοι όμως πήγαν στους «ερυθρόλευκους» που έκαναν το… 4-0 και πήραν την πρόκριση για τον τελικό.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι θα δώσει το «παρών» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.