Συνέχεια στην απολύτως νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα έδωσε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακούπου επικράτησε άνετα με 17-5 του Ν.Ο. Λάρισας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης που ταξίδεψαν στη Λάρισα χωρίς τις Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Κίρα Κρίστμας, Χρυσή Διαμαντοπούλου και Σοφία Τορνάρου, δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας της Λάρισας και να πανηγυρίσουν την 13η νίκη σε ισάριθμα ματς στην Α1 Πόλο Γυναικών.
Πρώτες σκόρερ αναδείχθηκαν η Βάσω Πλευρίτου και η Ζωή Τζωρτζακάκη που σημείωσαν από 4 γκολ η καθεμία και ακολούθησαν η Σάντα (3), Σιούτη (2), Ελ. Πλευρίτου (1), Χυδηριώτη (1), Μυριοκεφαλιτάκη (1), Δρακωτού (1).
Προηγήθηκε με 9-0 στο ημίχρονο
Οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 3-0 στο 1ο οκτάλεπτο, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Μυριοκεφαλιτάκη, Χυδηριώτη και Βάσω Πλευρίτου και με το επιμέρους 6-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο ξέφυγαν με 9-0 με τη συμπλήρωση του ημιχρόνου. Τρία γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο σημείωσε η Ζωή Τζωρτζακάκη ενώ στο διάστημα αυτό σκόραραν και η Χριστίνα Σιούτη, Στεφανία Σάντα και Μαρία Οικονόμου για τον Ολυμπιακό που είχε καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του για 16 αγωνιστικά λεπτά.
Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφυγε με τη νίκη!
Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, η Σιούτη με το δεύτερο προσωπικό της γκολ ανέβασε σε διψήφια νούμερα τη διαφορά γράφοντας το 10-0 υπέρ του Θρύλου, για να ακολουθήσουν τα τέρματα της Βάσως και της Ελευθερίας Πλευρίτου που ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 12-0. Οι γηπεδούχες σκόραραν το πρώτο τους γκολ με την Γαλανοπούλου, 3:30 πριν τη λήξη της περιόδου, με τη Δρακωτού να απαντάει για το 1-13 και να ολοκληρωθεί το οκτάλεπτο, με το επιμέρους 3-4 και το σκορ στο 3-13. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε με άνεση το υπέρ του προβάδισμα και έφτασε στην επικράτηση με το τελικό 17-5, πανηγυρίζοντας μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.
«Ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι στο οποίο δοκιμάσαμε πράγματα. Ο στόχος μας σε κάθε ματς είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πράγματα καθημερινά και στους αγώνες αφού προετοιμάζομαστε τόσο για το Final 4 του Κυπέλλου, όσο και για τις αναμετρήσεις με την Ματαρό».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.