Στον τελικό του Λιγκ Καπ Σκωτίας προκρίθηκε η Σέλτικ, έπειτα από τη νίκη της με 2-0 επί της Κιλμάρνοκ. Οι «Κέλτες» θα περιμένουν να μάθουν αύριο (15/1) τον αντίπαλό τους, που θα είναι είτε η Ρέιντζερς είτε η Αμπερντίν.
Η ομάδα του Αγγελου Ποστέκογλου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να φτάσει στην πρόκριση. Άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Νταϊζέν Μαέντα, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 74′, στη θέση του Κιόγκο Φουρουχάσι. Αυτό ήταν, ίσως, το τελευταίο γκολ του 28χρονου πρώην φορ της ΑΕΚ για την πρωταθλήτρια Σκωτίας, μιας και τα βρετανικά ΜΜΕ τον «στέλνουν» στην Ιαπωνία, παρά το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης …έμεινε στο 4-0 της περασμένης Πέμπτης (12/2) με την Μπαρτσελόνα και η Ράγιο Βαγιεκάνο πήρε βαθμολογική ανάσα στη La Liga με δυο γκολ σε 5’ (40’ και 45’, αντίστοιχα)