Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε κι άλλο έδαφος η Μίλαν (2-2)

Έχασε κι άλλο έδαφος η Μίλαν (2-2)

Η Μίλαν έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Λέτσε για την 18η αγωνιστική της Serie A, επιστρέφοντας από το 2-0, και πλέον βρίσκεται στο -9 από την κορυφή.

Μετά από οκτώ ματς χωρίς νίκη απέναντι στη Μίλαν, η Λέτσε έφτασε πολύ κοντά στο να «βάλει φρένο» σε αυτή την κακή παράδοση, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να επιστέφει από το 2-0 αλλά να μην καταφέρνει να φέρει «τούμπα» το ματς. Με το αποτέλεσμα αυτό η Μίλαν έμεινε στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας της Serie A και την πρωτοπόρο Νάπολι.

Παρότι προηγήθηκε 2-0 στο 23΄, οι «ροσονέρι» απάντησαν με ισάριθμα γκολ στο β΄ μέρος και το τελικό 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ντανιέλε Ορσάρτο.

Μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από την Τορίνο, οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» και ο βαθμός που απέσπασαν στο «Βια ντελ Μάρε» τους έφερε μεν στο -9 από τη Νάπολι, αλλά είναι προφανές πως μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στη Serie A.

Την περασμένη αγωνιστική η Λέτσε έχασε σωρεία ευκαιριών στο «Αλμπέρτο Πίκο» απέναντι στη Σπέτσια (0-0), ωστόσο, σήμερα είχε την τύχη με το μέρος της, τουλάχιστον, στο πρώτο 45λεπτο. Προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Ερνάντες μόλις στο 3΄ και 20 λεπτά μετά έκανε το 2-0 με τον αμυντικό, Φεντερίκο Μπεσιρότο.

Η Μίλαν τα έδωσε όλα στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε αρχικά με τον Λεάο λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και στο 71΄ έφερε το ματς στα ίσια με τον Καλάμπρια. Παρότι πίεσε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης το γκολ της νίκης δεν ήρθε…

Λέτσε: Φαλκόνε, Γκεντρί, Μπασκιρότο, Πετσέλα (62’ Γκάλο), Ουμτιτί, Μπλιν, Χιούλμαντ, Γκονθάλεθ (62’ Μαλέ), Κολόμπο (72’ Φούλκερλινγκ), Ντι Φραντσέσκο (72’ Μπαντά), Στρεφέτσα (89’ Ουντέν)

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (86’ Κίερ), Τομόρι, Ερναντές (46’ Ντεστ), Καλουλού, Μπενασέρ, Πομπέγκα (86’ Φρανξ), Ντίαθ (69’ Οριγκί), Σαλεμάκερς (46’ Μεσίας), Λεάο, Ζιρού

Νωρίτερα η Μόντσα, με δύο γκολ του Τζανλούκα Καπράρι έφυγε νικήτρια από το «Τζιοβάνι Τσίνι» απέναντι στην Κρεμονέζε και έμεινε για 4η σερί αγωνιστική αήττητη (2-2-0) κι αποσπάστηκε 12 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024