Viral έχει γίνει βίντεο από τη Μαλαισία, αλλά δυστυχώς για αρνητικό λόγο.
Σε αυτό το περιστατικό, πρωταγωνιστής είναι ένας προπονητής βόλεϊ γυναικών. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο συγκεκριμένος τεχνικός ζήτησε τάιμ άουτ τη στιγμή που η ομάδα του έχανε. Μόλις οι αθλήτριες έφτασαν στον πάγκο χαστούκισε δύο από αυτές.
Αυτή η απαράδεκτη κίνηση έγινε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, με συνέπεια το στιγμιότυπο να φτάσει στα χέρια της υπουργού αθλητισμού και νεότητας της Μαλαισίας.
Η Χάνα Γέοχ ζήτησε αμέσως να ξεκινήσει έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα και τοποθετήθηκε δημόσια τονίζοντας ότι πρέπει να σταματήσει κάθε μορφής βία.
Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν ο προπονητής-τέρας απομακρύνθηκε από τη θέση του…
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.