Τη νίκη με 4-1 επί του Βελγίου πανηγύρισε η Ελλάδα στο United Cup. Η Εθνική μας ομάδα ήταν ασταμάτητη και στο διπλό, όπου οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Φλίπκενς/Γκερτς με 2-0 (6-3, 6-2).
Η πρόκριση στον τελικό ήρθε με τον ιδανικότερο τρόπο και η Εθνική μας ομάδα είναι έτοιμη για τον μεγάλο τελικό.
Το τελικό 4-1 δείχνει και το βάθος που υπάρχει σαν ομάδα, καθώς ο Στέφανος Σακελλαρίδης στο παρθενικό του παιχνίδι σε ΑΤΡ νίκησε, ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε οριακά.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.