Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πελέ: Σάλος με τις φωτογραφίες πάνω από το φέρετρο – Χαμογελαστή η κόρη του, σέλφι ο Ινφαντίνο

Πελέ: Σάλος με τις φωτογραφίες πάνω από το φέρετρο – Χαμογελαστή η κόρη του, σέλφι ο Ινφαντίνο

Τι έχει συμβεί;

Συνεχίζεται το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Πελέ στο γήπεδο της Σάντος, με χιλιάδες κόσμου να αποτίουν φόρο τιμής στον θρυλικό ποδοσφαιριστή, λίγες ώρες πριν την κηδεία του.

Μεταξύ αυτών και προσωπικότητες όπως ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα, αλλά και ο επικεφαλής της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Πάντως, δεν έλειψαν και οι εικόνες που προκάλεσαν αρκετά σχόλια, όπως αυτή της χαμογελαστής κόρης του ποδοσφαιριστή, αλλά και της σέλφι που έβγαλε περιχαρής ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η χαμογελαστή κόρη

Ερωτηματικά προκάλεσε η κίνηση από τις κόρες του Πελέ να βγάζουν χαμογελαστές φωτογραφίες πάνω από το φέρετρο με τη σορό του πατέρα τους.

Ειδικότερα, οι δύο κόρες του Πελέ, Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο και Φλάβια Κριστίνα Κουρτς, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με κόσμο πάνω από το φέρετρο του πατέρα τους, με την Κέλι μάλιστα να ποζάρει άκρως χαμογελαστή.

Στο κέντρο του γηπέδου, εκεί που τοποθετήθηκε η σορός του Πελέ, βρίσκεται η οικογένειά του, όπως ο γιός του Εντίνιο (πρώην τερματοφύλακας της Σάντος), αλλά και οι δύο κόρες του, (δίπλα στην αδελφή της και αριστερά της).

Πηγή εικόνας AP

Η σέλφι

Βέβαια, ευκαιρία για φωτογραφίες δεν έχασε ούτε ο Ινφαντίνο.

Ο πρόεδρος της FIFA φαίνεται να βγάζει σέλφι, λίγο αφότου αποχαιρέτησε ο ίδιος τον «βασιλιά», με άτομα που βρίσκονται γύρω από το φέρετρο. Ήταν από τους πρώτους που μετέβη στο σημείο του λαϊκού προσκυνήματος.

«Η στιγμή είναι πολύ θλιβερή» είπε ο Ινφαντίνο, για να προσθέσει: «Αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση, γιατί ο Πελέ είναι ένα σύμβολο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δεν τον είδα να παίζει, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ποιος το έκανε. Η FIFA και όλες οι Συνομοσπονδίες θα του αποτίσουν φόρο τιμής με ενός λεπτού σιγή στους αγώνες. Πιο σημαντική πράξη θα είναι να ζητήσουμε από τα 211 μέλη της FIFA να ονομάσουν ένα γήπεδο με το όνομα του Πελέ, ώστε σε 30, 40, 50 χρόνια όλοι να γνωρίζουν ακόμα τη σημασία του, γιατί είναι αιώνιος. Η FIFA σίγουρα θα τιμήσει τον «βασιλιά» όπως του αξίζει».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024