Οριστικά χωρίς την παρουσία κόσμου θα αντιμετωπίσει τόσο την ΑΕΚ (3/1), όσο και τον Παναθηναϊκό (15/1) ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η έφεση του Άγιαξ της Ηπείρου για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα η των τιμωρία των δύο αγωνιστικών να παραμένει στην ομάδα των Ιωαννίνων.
Αυτό σημαίνει πως οι Ηπειρώτες θα υποδεχθούν σήμερα την ΑΕΚ χωρίς την παρουσία του κόσμου τους, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του Θανάση Στάικου με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες.
H ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 κατά της υπ΄αρ. 274/2022 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL1.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.