Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα (3/1, 20:00) με την Ένωση και στην αποστολή του Θανάση Στάικου είναι Τσιντώνας, Νίνης και Τζίνο.
Από την άλλη πλευρά εκτός έμειναν νοκ άουτ οι τραυματίες Μπιλμπάο, Ροσέρο, Κιάκος, Αλ. Λώλης, Κόντε και Λέο και για λόγους τακτικής είναι εκτός οι Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Κύρκος, Μουστάκας και Βρακάς.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη