Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα (3/1, 20:00) με την Ένωση και στην αποστολή του Θανάση Στάικου είναι Τσιντώνας, Νίνης και Τζίνο.
Από την άλλη πλευρά εκτός έμειναν νοκ άουτ οι τραυματίες Μπιλμπάο, Ροσέρο, Κιάκος, Αλ. Λώλης, Κόντε και Λέο και για λόγους τακτικής είναι εκτός οι Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Κύρκος, Μουστάκας και Βρακάς.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.