Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τον Ολυμπιακότο τελευταίο διάστημα. Νέο πάρτι στο κλειστό του ΟΑΚΑ (71-95), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εκφράζει την ικανοποίησή του για τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού.
Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει μια νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Σάσα Βεζένκοφ από το αποψινό ντέρμπι.
«Είναι μια ακόμα εκτός έδρας νίκη, αλλά με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα λίγο διαφορετικό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Για την απουσία του Σάσα Βεζένκοφ είπε«Όταν έχεις καλή ομάδα, δεν επηρεάζεσαι από μια απουσία, ακόμα και αν αυτός που λείπει είναι ένας φανταστικός παίκτης σαν τον Σάσα Βεζέβνκοφ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομαδική προσπάθεια των παικτών μου».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Τεράστια νίκη με 3-3, μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ πέτυχε η Μπρέντφορντ χάρη σε γκολ του Ουατταρά στο 85′ και διατήρησε ζωντανά τα όνειρα Ευρώπης που κάνει.
Ονειρικό ντεμπούτο για τον Ουκάκι στον Ατρόμητο καθώς πέρασε αλλαγή στο 70' και τρία λεπτά αργότερα έγραψε το 0-1 απέναντι στην Κηφισιά, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην νέα του ομάδα!