Ελένη Φιλίνη: «Έσβησαν τα φώτα, το αεροπλάνο έπεφτε και ακουγόντουσαν μόνο ουρλιαχτά»
Η Ελένη Φιλίνη φοβήθηκε ότι θα πέσει το αεροπλάνο
Η Ελένη Φιλίνη αναφέρθηκε σε μία επεισοδιακή εμπειρία που είχε με το αεροπλάνο, ταξιδεύοντας στον Παναμά το 1986.
Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και θυμήθηκε ένα τρομακτικό γεγονός που την σημάδεψε.
«Ο πατέρας μου είχε καταστήματα εστίασης στην Κόρινθο, όπου έπαθε την καταστροφή, ήρθαμε εδώ 2-3 χρόνια πάλεψε, δεν μπόρεσε. Και έκανε με τον θείο μου στον Παναμά καταστήματα εστίασης και ξενοδοχεία. Ο θείος μου ήταν ήδη εκεί, τώρα είναι εκεί τα ξαδέλφια μου» αναφέρει η Ελένη Φιλίνη.
«Πήγα στον Παναμά το 1986, έναν χρόνο πριν φύγει ο πατέρας μου. Ήταν ένα τεράστιο ταξίδι και έπεσα σε αυτό που λένε το «Τρίγωνο των Βερμούδων». Φοβάμαι. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το ταξίδι» αποκαλύπτει στη συνέχεια η ηθοποιός.
«Στο αεροπλάνο εκεί που είμαστε έσβησαν τα φώτα και άρχισε να πέφτει. Έφυγαν μαχαιροπίρουνα, ουρλιαχτά, 700 άτομα μέσα στο Boeing. Είπα «εδώ είναι το τέλος». Πήγε έτσι για ένα λεπτό τουλάχιστον» θυμάται η ίδια και συνεχίζει: «Το έζησα κι αυτό… κι από τότε υπάρχει μέσα μου αυτός ο φόβος. Μου ‘χει μείνει. Στον γυρισμό δεν ήταν έτσι, κούνησε πολύ πιο λίγο. Αλλά αυτό που έζησα όταν πήγαινα δεν θα το ξεχάσω ποτέ».
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία