Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας ο «Κουν» θα βρίσκεται στην αποστολή της «Αλμπισελέστε» για τον σπουδαίο τελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Γαλλία καθώς οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας πήραν ειδική άδεια και έτσι ο άλλοτε επιθετικός των μεταξύ άλλων Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι θα κάθεται στον πάγκο την Κυριακή.
Ο Λιονέλ Μέσι λοιπόν στην τελευταία του προσπάθεια να πετύχει το όνειρο του και να οδηγήσει την χώρα του στην κορυφή του κόσμου θα έχει δίπλα του και πάλι έναν πολύ καλό του φίλο ενώ μάλιστα όπως υποστηρίζει ο Τύπος της Αργεντινής ο Αγκουέρο θα είναι και στο ίδιο δωμάτιο με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Αγουέρο να θυμίσουμε έδωσε τέλος πρόωρα στην σπουδαία του ποδοσφαιρική καριέρα λόγω προβλήματος με την καρδιά του.
Εκτός του Αγουέρο στο Κατάρ έχουν προσκληθεί και άλλοι παίκτες, όπως οι Λο Σέλσο, Κορέα και Γκονσάλες, οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα βρίσκονταν στο Κατάρ στην αποστολή της Αργεντινής ωστόσο δεν τα κατάφεραν λόγω τραυματισμών.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League