Αυτή είναι η Ελληνίδα που… έχει τρελάνει το Κατάρ
«Αυτό που λένε ότι απαγορεύεται το αλκοόλ είναι ψέματα»
Την ώρα που όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη είναι στραμμένα στο Κατάρ, όπου διεξάγεται το Μουντιάλ του 2022, μία Ελληνίδα παίζει… μπαλίτσα στην πρωτεύουσα του ανεξάρτητου εμιράτου της Αραβικής Χερσονήσου.
Ο λόγος για την Αναστασία Τερζή. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και μοντέλο πέταξε πρόσφατα για την Ντόχα, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες του Μουντιάλ και… σύμφωνα με τις πληροφορίες σχεδιάζει να παραμείνει εκεί μέχρι τον τελικό της Κυριακής!
- Διαβάστε επίσης: «Οι άντρες με αντιμετωπίζουν ως…» – Επική δήλωση πανέμορφης ΤikToker
Μπορεί κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις σε bar-restaurant στην πρωτεύουσα του Κατάρ να ακυρώθηκαν τελικά, ωστόσο η Αναστασία δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη χώρα αυτή την περίοδο, αφού είναι και μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, όπως θα δείτε και από τις εικόνες που δημοσιεύει η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς, της αρέσει να… προκαλεί ταραχή στους κατοίκους του Κατάρ!
«Είναι φανταστικό, υπέρλαμπρο, πεντακάθαρο, ασφαλές… Επίσης υπάρχουν ωραία κλαμπ στο Κατάρ, μπορείς να διασκεδάσεις, να πιείς αλκοόλ. Αυτό που λένε ότι απαγορεύεται το αλκοόλ είναι ψέματα» ισχυρίζεται η ίδια.
Θαυμάστε την!
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
- Βραβείο Ειρήνης της FIFA: Απονεμήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ
- UEFA Champions League: Το κορυφαίο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι έρχεται στο MEGA



