Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επική δήλωση πανέμορφης ΤikToker: Οι άντρες με αντιμετωπίζουν ως...

Επική δήλωση πανέμορφης ΤikToker: Οι άντρες με αντιμετωπίζουν ως…

H εντυπωσιακή TikToker και τα παράπονά της για τα... μειονεκτήματα της ομορφιάς

Δεν είναι η πρώτη που μιλά τον τελευταίο καιρό για τα… μειονεκτήματα του να είσαι όμορφη και ελκυστική. Ο λόγος για μια γυναίκα από την πόλη της Νέα Υόρκη, η οποία υποστηρίζει ότι υφίσταται περίεργα βλέμματα, σκληρά σχόλια και αποκλεισμό εξαιτίας της εμφάνισής της.

Η Brenttany Sharraine ξέσπασε μέσω TikTok για το «προνόμιο της ομορφιάς», την ιδέα δηλαδή ότι γυναίκες εμφανίσιμες έχουν μια εξαιρετικά εύκολη ζωή λόγω της εμφάνισής τους.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι προνόμιο της ομορφιάς», έγραψε η Sharraine στο βιντεάκι της, το οποίο επανήλθε αυτή την εβδομάδα στα social media, αφού έγινε viral και συγκέντρωσε σχεδόν 850.000 views, σύμφωνα με τη New York Post.

«Ναι, με καρφώνουν πολλές φορές και λαμβάνω και πολλά κομπλιμέντα επίσης», παραδέχτηκε σε ένα βίντεο, προτού συνεχίσει: «Ορισμένοι άνθρωποι χαζεύουν, όμως άλλοι με κοιτούν με βλοσυρή έκφραση».

Η εντυπωσιακή TikToker – η οποία εργάζεται ως Health and Wellness Coach – ισχυρίζεται ότι είναι πάντα οι γυναίκες εκείνες που της ρίχνουν παράξενα βλέμματα την ώρα που περνάει δίπλα τους. «Δεν έχω προσέξει ποτέ άντρα να με κοιτά με αυτόν τον τρόπο» λέει.

Πρόσθεσε ότι άλλες γυναίκες της έχουν πει επίσης πως μοιάζει «πολύ τρομακτική, παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καθόλου κακιά με τους ανθρώπους».

«Με έχουν χρησιμοποιήσει ως τρόπαιο»

«Μου έχουν πει γυναίκες ότι νόμιζαν ότι ήμουν σκύλ@ όταν με πρωτογνώρισαν» είπε, συνεχίζοντας: «Επίσης με έχουν αποκλείσει από παρέες, ακόμη κι αν εγώ δημιούργησα αυτή την ομάδα φίλων».

Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες που δεν της συμπεριφέρονται σωστά. Λέει ότι έχει περάσει δύσκολα και με τους άντρες. «Με έχουν καλέσει σε εκδηλώσεις και συναντήσεις με συνεργάτες… Γνωρίζω τώρα ότι ως γυναίκα στα 20 τόσα της ότι με έχουν χρησιμοποιήσει ως τρόπαιο».

H Sharraine υποστήριξε ακόμη ότι οι σύντροφοί της ήθελαν πολύ να τη γνωρίσουν σε φίλους και οικογένεια όταν άρχισαν να βγαίνουν, μια κίνηση που υπονοούσε επίσης ότι την έβλεπαν ως ένα τρόπαιο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024