Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Πετράκος: Νέα εμετική ανάρτηση - Το ομοφοβικό παραλήρημα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Γρηγόρης Πετράκος: Νέα εμετική ανάρτηση – Το ομοφοβικό παραλήρημα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ο κύριος εκφραστής των αρνητών του κοροναϊού στην Ελλάδα διεκδικεί και πάλι τα δικά του «πέντε λεπτά» δημοσιότητας στοχοποιώντας τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Τι κι αν δεν βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα ούτε τρεις μήνες; Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει ήδη γράψει τη δική του ιστορία, αφού πριν καλά καλά ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που θα «ταξιδέψει» σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από το Netflix.

Η τελευταία χρονικά δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που προβάλλεται στο MEGA, σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ κάθε επεισόδιο γίνεται talk of the town και σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter.

Παράλληλά, μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες προβολής του, το Maestro σκαρφάλωσε στην 8η θέση με τις περισσότερες αναζητήσεις τηλεοπτικών σειρών στο Google για ολόκληρο το 2022.

Όλα τα παραπάνω βέβαια, φαίνεται πως ήταν αρκετά να πείσουν τον Γρηγόρη Πετράκο. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έγινε… ευρύτερα γνωστός ως ένας από τους κύριους εκφραστές του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα, αλλά και των αρνητών του κοροναϊού, επιχειρεί και πάλι να διεκδικήσει τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που του αρμόζουν, προχωρώντας σε μια νέα εμετική ανάρτηση.

Ο Γρηγόρης Πετράκος προχώρησε σε μια μακροσκελή ομοφοβική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στοχοποιώντας τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro.

Σε αυτό το νέο παραλήρημα, σαν αυτά που μας είχε συνηθίσει την περίοδο της πανδημίας, ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρεται στον λανθασμένο, όπως ο ίδιος τον αποκαλεί, τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τον σημερινό άντρα στο έργο του, τονίζοντας παράλληλα πως στην εξουσία φαίνεται η ποιότητα του ανθρώπου.

Η εμετική ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro

«Μια από τις αηδίες της νεοταξίτικης woke υποκουλτούρας είναι και η καλλιέργεια μίσους προς το αντρικό πρότυπο.

Έτσι, πολύ μεθοδικά ψάχνουν στα καθημερινά “σκουπίδια” της εγκληματικότητας να βρουν εκείνες τις ψυχοπαθείς περιπτώσεις που θα πείσουν το αδηφάγο φιλελεφτ κοινό για το πόσο βίαιος, οπισθοδρομικός και επικίνδυνος είναι αυτός ο ντεμοντέ λευκός στρέιτ άντρας. Αν δεν μιλάς για σεξισμό, πατριαρχία, γυναικοκτονία και τοξική αρρενωπότητα (η αγαπημένη μου εμετική φράση) δεν είσαι “in”. Μέχρι και την Ιέρεια του Ελληνικού τραγουδιού και καλύτερη τραγουδίστρια όλων των εποχών, τη λατρεμένη μας Χαρούλα επιστράτευσε ο εθνικός woke σκηνοθέτης και την έβαλε να πει τη φράση “είναι δυνατόν οι άντρες να είστε τόσο μ@@@@ς ανά τους αιώνες;”.

Και βέβαια η φράση αποθεώθηκε από το βόθρο του σιχαμερότερου των Social, το twitter! Φίλτατοι νεοταξίτες, προαγωγοί των 52 φύλων και της νέας κανονικότητας είστε ΑΣΤΕΊΟΙ! Η βία μεταξύ ανθρώπων βασίζεται σε ΜΙΑ και μόνο αρχή. Τον υλικό νόμο του δυνατού.

Όποιος είναι δυνατός, ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ, φέρεται όπως τα ζώα και επιβάλλεται δια της βίας στο διπλανό του!

Καμία διαφορά δεν έχει ο άντρας και η γυναίκα στο θέμα αυτό, πλην του ότι ο άντρας είναι μυϊκά πιο δυνατός. Αυτή η μυϊκή του ανωτερότητα είχε φυσικά το αποτέλεσμα σε όλη την Ιστορία, να θέτει τη γυναίκα σε καταπίεση από τους άντρες που δεν είχαν παιδεία!

Γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ ξέρει ότι ο δυνατότερος πάντα προφυλάσσει τον ασθενέστερο και ΠΟΤΈ δεν του ασκεί βία. Γενικά ο άνθρωπος με παιδεία δεν ασκεί βία. Σε κανέναν. Στη σύγχρονη εποχή που ο ρόλος της γυναίκας έχει αποκατασταθεί στην κοινωνία και πολλές γυναίκες είναι σε θέσεις εξουσίας και δύναμης, το φαινόμενο συμβαίνει τον ίδιο και αντίστροφα.

Οι πιο “σκληροί διευθυντές” στις πολυεθνικές είναι πολλές φορές γυναίκες. Φέρονται το ίδιο σκληρά, ταπεινωτικά και απάνθρωπα στους υφισταμένους τους όσο και οι άντρες. Φυσικά μιλάω και πάλι για τις γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΊΑ. Κι όταν λέμε Παιδεία εννοούμε την Πνευματική καλλιέργεια και όχι την πανεπιστημιακή πάρα-μόρφωση.

Επίσης, ψυχοπαθείς γυναίκες φέρονται εγκληματικά προς την ανθρωπότητα από όλες τις άλλες θέσεις εξουσίας (πολιτική, τραπεζικό σύστημα, δημοσιογραφία). ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ. Δώσε εξουσία στον άνθρωπο και θα καταλάβεις την ποιότητά του. Είτε άντρας είναι, είτε γυναίκα. Οι άντρες που ξέρω εγώ είναι στοργικοί πατεράδες, τρυφεροί σύζυγοι, σεβαστικά παιδιά, δουλεφταράδες, πιστοί φίλοι και ευγενικοί άνθρωποι!

Υπάρχουν και οι άλλοι; Φυσικά υπάρχουν. Και πάντα θα υπάρχουν. Γιατί όμως δε μας προβάλουν το καλό πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά μας;; Γιατί κύριε σκηνοθέτα δε μας δείχνεις τον στοργικό, τίμιο, ευγενικό και ταλαντούχο άντρα; Δε σου αρέσει, ε;; Δεν πουλάει… Δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου… Άντρες και γυναίκες μην πέφτετε στην παγίδα τους. Εμείς αγαπάμε ο ένας τον άλλον! Αυτοί θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε για να χορέψουν μετά το χορό τους… Άντρας και γυναίκα είναι ένα!

Γι αυτό με την ένωση τους γεννιέται το θαύμα της ζωής! ΠΑΙ – ΔΕΙ – Α», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024