Βαγγέλης Παπαδάκης: Τους πάγωσε στην ΕΡΤ – «Δεν είχα αυτή την Κ@βλ@»
΄Τι συνέβη;
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Βαγγέλης Παπαδάκης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ.
Η όμορφη διάθεση του ηθοποιού και η τάση να ανοιχθεί, από καρδιάς, στην κουβέντα προκάλεσε σε μια στιγμή… πάγωμα στους παρουσιαστές.
- Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Παραλίγο να… πέσει on air
Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ιδέα του να ξεκινάω τα πάντα από την αρχή με δελεάζει και με γοητεύει απίστευτα! Έφυγα, είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι με δάνειο, είχα το αυτοκίνητο μου, έβγαζα χρήματα, ταξίδευα και είχα μια άνετη ζωή. Νοίκιασα το σπίτι, πήγα και έμεινα στην Κυψέλη με πάρα πολύ λίγα χρήματα, συγκατοίκησα, δούλευα σε κατάστημα με ρούχα για τρεις μήνες και υπήρχε ένα διάστημα που είχα ζοριστεί. Όμως αισθανόμουν ότι είμαι πλήρης, αισθανόμουν πιο ευτυχισμένος» είπε αρχικά.
Η λέξη που… σόκαρε τους παρουσιαστές
«Τώρα μου έρχεται μια λέξη που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω! Έχει σεξουαλικό… Δεν είχα αυτή την κα@λ@ που είχα παλιά! Συγγνώμη» είπε.
«Όχι! Δεν ξέρω τι παθαίνετε όλοι αλλά είναι η ώρα μετά τις έξι και μισή… Χαίρομαι που χαλαρώνετε πολύ» υπογράμμισε, ευθύς αμέσως, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.
«Απλά είναι κάποιες λέξεις που πρέπει να αποτυπώσεις την λαχτάρα και την επιθυμία… Οπότε θα ζητήσω συγγνώμη ταπεινά από όλους» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, ο Βαγγέλης Παπαδάκης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.
Δείτε το βίντεο
- Oxford Economics: Η Ελλάδα μπορεί να λάβει σοβαρότερα μέτρα για την ακρίβεια – Η απόφαση είναι πολιτική
- Τρόμος σε Περιστέρι και Κολωνό για σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες – Αναζητούν τον άνδρα οι Αρχές
- Μαφία, μύθος και τηλεόραση: Γιατί μας γοητεύουν οι μαφιόζοι
- Ο ΛεΜπρον Τζέιμς στο σταυροδρόμι της καριέρας του
- Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στο «Πηγάδι στου Διαβόλου»
- Ξεσπά ο αδελφός του 51χρονου τραγουδιστή: «Του έλεγα μην μπλέκεις με αυτήν την κοπέλα»





