Χάρη στο γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο 29ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση του στην Κύπρο. Καλύτεροι οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις το δεύτερο μέρος με τους δύο προπονητές να αλλάζουν εντελώς τις αρχικές τους ενδεκάδες.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας σε αρκετές τελικές. Ο Βέρμπιτς στο 7′ και ο Σπόραρ στο 13′ είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, οι προσπάθειές τους ωστόσο πέρασαν λίγο άουτ από την εστία του Κίσσα. Στο 18΄ο Παλάσιος έκανε ωραίο σουτ με τη μία, με την μπάλα όμως να φεύγει και πάλι εκτός στόχου.
Τελικά στο 29ο λεπτό ο Άντραζ Σπόραρ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Χουάνκαρ γύρισε από τα αριστερά, ο Κίσσας απομάκρυνε με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Μπερνάρντ κι εκείνος, με τη βοήθεια της τύχης, τροφοδότησε τον Σλοβένο επιθετικό που με σουτ με το αριστερό έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές και με την έναρξη λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στην καλύτερή τους στιγμή στο ματς. Ο Κλίμοβιτς έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον Μπρινιόλι που μόλις είχε περάσει στο ματς να του λέει όχι με το πόδι.
Το ματς στο δεύτερο μέρος «έσβησε» αρκετά, οι δύο προπονητές άλλαξαν όλους τους παίκτες που είχαν ξεκινήσει την αναμέτρηση και ουσιαστικά δεν υπήρξε μεγάλη ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες να βρει το γκολ, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».