Στο πρώτο παιχνίδι που χρειάστηκε να μεταδώσει το ΑΝΤ1+ για το Μουντιάλ, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά αφού το σύστημα κατέρρευσε, προκαλώντας την οργή στους συνδρομητές που πλήρωσαν για να δουν τα ματς, αλλά ματς δεν είδαν.
Έτσι, το κανάλι αναγκάστηκε να δείξει τον αγώνα της Αγγλίας με το Ιράν μέσα από την ιστοσελίδα του, ελεύθερα για όλο τον κόσμο, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
Απ’ ότι φαίνεται, όμως, λύση δεν βρέθηκε ακόμη και όπως έγινε γνωστό το δεύτερο ματς της ημέρας, αυτό ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ολλανδία, θα μεταδοθεί από τον «ανοιχτό» ΑΝΤ1 και όχι από το ΑΝΤ1+.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».