Βέφα Αλεξιάδου: «Μόνο όταν πεθάνω θα…» – Συγκλονιστική εξομολόγηση
Ραγίζει καρδιές η Βέφα Αλεξιάδου
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου.
Η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε μεταξύ άλλων και για τις μεγάλες της απώλειες και την δυσκολία στη διαχείριση τους.
- Διαβάστε επίσης: Βέφα Αλεξιάδου: «Όταν ήρθε η Μενεγάκη στο Πρωινό, είπα τι την φέρατε εδώ; θα μας χαλάσει την εκπομπή»
Η εξομολόγηση της Βέφας Αλεξιάδου
Μιλήστε μου για τις απώλειες της ζωής σας.
Δεν μου αρέσει να φιγουράρω τα μαύρα και να διαφημίζω τον πόνο μου και να λείπουν οι άνθρωποι. Θέλω να δίνω χαρά στους ανθρώπους και να δίνω αγάπη. Πέρασα τις μεγαλύτερες απώλειες που μπορεί να έχει κάποιος. Δεν απαλύνεται ο πόνος μου. Τα μαύρα ρούχα δεν λένε τίποτα όταν το μαύρο που έχεις μέσα στην καρδιά δεν θα φύγει ποτέ.
Μόνο όταν πεθάνω και κλείσω τα μάτια μου θα φύγει ο πόνος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πιστεύω στον Θεό και τον δοξάζω που είμαι καλά, καθημερινά στο εκκλησάκι μου.
Είχατε δηλώσει πως η κόρη σας Αλεξία ήταν η διάδοχός σας, όμως δεν αναγνωρίστηκε η αξία της.
Αυτός ήταν ο πόνος ο μεγάλος. Η ζωή τα ανέτρεψε όλα. Στο τέλος η Αλεξία ήταν το μπαστούνι όταν δεν είχα ανάγκη από μπαστούνι. Με πήγαινε παντού. Ήμασταν χέρι χέρι και ήξερε καλά εκείνη πως ήταν η διάδοχος μου. Στην αρχή είχε ένα τρακ αλλά ήταν φυσικό. Ήταν πολύ δεμένη μαζί μου αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια.
Οικονομικές δυσκολίες είχατε;
Όχι, τώρα έχω οικονομικές δυσκολίες. Εκατομμύρια τρέχανε. Πούλησα 4 εκατομμύρια βιβλία και είχα οικονομική άνεση.
- Βέροια: 24χρονη βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε πυλωτή πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Κρίση στο ειδύλλιο της OpenAI με τη Microsoft – Η Amazon είναι το τρίτο πρόσωπο
- «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο MEGA
- Τακτική η ενημέρωση Βορίδη από Βάρρα – στοιχεία θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη Μελά-Ρέππα
- Ο Κακλαμάνης ζητά να μην διακοπεί η λειτουργία του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle
- Πέντε πράγματα που μάθαμε από τα 150 δευτερόλεπτα του trailer Dune: Part Three
- Το… παράκανε ο Χουάνκαρ: «Ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα είναι σαν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα»
- Athens Emerges as Leading Hotel Market
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442