Επικός Γιάννης: «Σώριασε» τον Ιμπάκα για να του αλλάξει τα παπούτσια
Ένα μυθικό τρόπο για να διαδώσει περισσότερο τα παπούτσια του σκέφτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Δεν είναι μυστικό πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθεί με το δικό του τρόπο να «πουλήσει» τα παπούτσια της NIKE που φέρουν την υπογραφή του.
Ο Greek Freak είναι τρελαμένος με τη συλλογή του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διαδώσει περισσότερο. Αυτήν τη φορά ωστόσο το marketing πήγε σε άλλο επίπεδο από τον έλληνα σούπερ σταρ.
Και την πλήρωσε ο Σερζ Ιμπάκα. Ο ψηλός των Μιλγουόκι Μπακς έγινε στόχος του Γιάννη και αναγκάστηκε να φορέσει τα freaks. Ο Γιάννης πήρε τον Θανάση μαζί του και έστησαν μια ενέδρα στον Ιμπάκα, ρίχνοντας τον στο παρκέ, πριν τελικά του φορέσουν με το ζόρι τα παπούτσια του Greek Freak.
Δείτε το τρομερό βίντεο:
View this post on Instagram
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442