Σήμερα Κυριακή (30/10) στις 19:15 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Λαύριο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, έμαθε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες.
Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Σακίλ ΜακΚίσικ δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν σήμερα. Ο πρώτος έχει υποστεί αιμάτωμα στο υποκνημίδιο, ενώ ο δεύτερος δεν θα παίξει για λόγους ξεκούρασης.
Για τον Ολυμπιακό, μετά την αναμέτρηση με το Λαύριο, ακολουθεί αγώνας για τη Euroleague και συγκεκριμένα με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές ρόστερ, με τους Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ να είναι τρεις που θα αποχωρήσουν.
Ο Γάλλος δεν καταλαβαίνει ότι προκαλεί άσχημη εντύπωση το να διατηρεί στον πίνακα διαιτητές που κάνουν κραυγαλέα λάθη όπως ο Ματσούκας (Εύβοιας) ή ο Πολυχρόνης (Πιερίας)
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων