Δέσποινα Βανδή: Έξαλλη με τις κάμερες στο αεροδρόμιο – Έκραξε δημοσιογράφους για την συμπεριφορά τους
Δείτε το βίντεο...
Στην Ρώμη ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, περνώντας όμορφες στιγμές χαλάρωσης και μάλιστα, δημοσίευσε μια παθιασμένη φωτογραφία τους ανταλλάσσοντας ένα «καυτό» φιλί.
Κατά την επιστροφή τους όμως στην Ελλάδα εκνευρίστηκαν με τις κάμερες που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με τους δημοσιογράφους οι οποίοι τους κυνηγούσαν για αρκετά μέτρα, παρόλο που εκείνοι δεν έκαναν καμία δήλωση και έδειξαν καθαρά πως ούτε και θέλουν να κάνουν.
Ο εκνευρισμός και το κράξιμο της Δέσποινας Βανδή στους δημοσιογράφου
«Παιδιά, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις» είπε αρχικά και στη συνέχεια σταμάτησε, λέγοντας με έντονο ύφος: «Να σας πω. Το καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά αυτό για εμάς αρχίζει και γίνεται λίγο… Κάθε φορά στο αεροδρόμιο η ίδια ιστορία. Σας ευχαριστούμε πολύ! Σας καταλαβαίνω».
- Αμετακίνητες οι θέσεις Ιράν και ΗΠΑ – Μια «καλή αρχή» βλέπει ο Ιρανός ΥΠΕΞ – Νέες κυρώσεις από την Ουάσινγκτον
- Βρετανία: Κάθειρξη 23 ετών σε 76χρονο άνδρα που κακοποίησε σεξουαλικά αγόρια σε κατασκήνωση
- Ολυμπιακός: Πανό για τα θύματα της Θύρας 7 στο ΣΕΦ (pics)
- Το Ιράν απέρριψε το αίτημα της Ουάσινγκτον να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου
- Πόσο «εξαιρετική» ήταν στ’ αλήθεια η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παίζει κλαρίνο με δύο δάχτυλα και συγκινεί – Το μήνυμα του μέσω Instagram


