Δέσποινα Βανδή: Έξαλλη με τις κάμερες στο αεροδρόμιο – Έκραξε δημοσιογράφους για την συμπεριφορά τους
Δείτε το βίντεο...
Στην Ρώμη ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, περνώντας όμορφες στιγμές χαλάρωσης και μάλιστα, δημοσίευσε μια παθιασμένη φωτογραφία τους ανταλλάσσοντας ένα «καυτό» φιλί.
Κατά την επιστροφή τους όμως στην Ελλάδα εκνευρίστηκαν με τις κάμερες που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με τους δημοσιογράφους οι οποίοι τους κυνηγούσαν για αρκετά μέτρα, παρόλο που εκείνοι δεν έκαναν καμία δήλωση και έδειξαν καθαρά πως ούτε και θέλουν να κάνουν.
Ο εκνευρισμός και το κράξιμο της Δέσποινας Βανδή στους δημοσιογράφου
«Παιδιά, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις» είπε αρχικά και στη συνέχεια σταμάτησε, λέγοντας με έντονο ύφος: «Να σας πω. Το καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά αυτό για εμάς αρχίζει και γίνεται λίγο… Κάθε φορά στο αεροδρόμιο η ίδια ιστορία. Σας ευχαριστούμε πολύ! Σας καταλαβαίνω».
- Εναντίον του πολέμου στο Ιράν οι δυτικές κοινωνίες – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά
- Σε κακή κατάσταση η Σβίατεκ: «Δεν έχω νιώσει έτσι εδώ και πέντε χρόνια…»
- Ψαλιδίζει τον πήχη της ανάπτυξης η Τράπεζα της Ελλάδος – Οι πρώτες ανησυχίες λόγω πολέμου
- Η στιγμή του ιρανικού πλήγματος στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (βίντεο)





