Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν έχω κοστούμι» – Η επιλογή του να πηγαίνει στην 13 και όχι στα VIP
Ο ηθοποιός τόνισε πως φέτος είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού
-
Κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα – Ψεκασμοί και οδηγίες στους κατοίκους
-
Σε εκλογές το Φθινόπωρο γέρνει η πλάστιγγα στο μυαλό Μητσοτάκη – Οι ημερομηνίες για τις κάλπες και τις τελικές αποφάσεις
-
52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή: Στρατηγέ ο άνθρωπος έχει ένα ελάττωμα… ξέρει να σκέφτεται!
-
Γνωρίστε τη νέα σειρά emoji που θα είναι διαθέσιμη την άνοιξη του 2027
Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού και μάλιστα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, τα παρακολουθεί από την θύρα 13.
Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα, ήταν στο Παναθηναϊκός-Άρης και ανήρτησε και στιγμιότυπα από την Θύρα 13, στα social media του.
- Διαβάστε επίσης: Ρομαντικό ταξίδι για Βανδή και Μπισμπίκη – Ποιον προορισμό επέλεξαν;
Ωστόσο, πολλοί απορούν γιατί δεν πάει στα VIP αλλά επιλέγει την Θύρα 13 και ο ίδιος έδωσε μυθική απάντηση.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάρκας βρέθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε τον ηθοποιό, ο οποίος έφευγε για Ιταλία με την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, όπως είχε κάνει και πέρυσι τέτοια εποχή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.
Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί επιλέγει την θύρα 13 και όχι τις VIP θέσεις στο γήπεδο κι εκείνος του απάντησε: «Δεν έχω κοστούμι» ενώ τόνισε πως «είναι η χρονιά μας».
Δείτε το βίντεο
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Αναβλήθηκε η απόφαση για το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Δεν υπήρξε ομοφωνία των «27»
- Ο επικίνδυνος απολιτίκ αχταρμάς του Αλέξη Γεωργούλη που δεν αποκλείει να κατέβαινε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής
- Ο Έλον Μασκ χαρακτηρίζει την Μαρίν Λεπέν ως «την τελευταία ελπίδα της Γαλλίας» – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Έσκασε το «μπαμ» στη Euroleague: Επίσημα στη Ζαλγκίρις ο Βαλαντσιούνας (vid)
- Emoji: Γνωρίστε τη νέα σειρά που θα είναι διαθέσιμη το 2027
- Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Μάρως Κοντού – Η τελευταία της επιθυμία
- Ματ Ντέιμον: Οι πέντε λέξεις που άκουσε και «έσβησαν» την κούραση από τα γυρίσματα της Οδύσσειας
- Πέθανε ο Λορέντζο Καριέρε, ο γιος της θρυλικής Ματούλας: Το Bar, οι Φίλοι για Πάντα και η ταραχώδης σχέση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)















































![Η τρομακτική στιγμή που τρένο περικυκλώνεται από την φωτιά που κατακαίει το Οντάριο του Καναδά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/train-ontario-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442