Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν όλοι τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια.
Η Σοφία Αλιμπέρτη ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια, ακούγοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, θέλησε να πάρει θέση και να μοιραστεί με τους followers της κάποιες σκέψεις της.
Συγκεκριμένα, έκανε ένα story που έγραφε: «Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται όχι όταν βιάζονται».
Επίσης, σχολίασε: «Κανένας χημικός ευνουχισμός δεν πρόκειται να σταματήσει την δράση τέτοιων αρρωστημένων μυαλών. Η λύση είναι μόνο μία, τη ξέρουμε όλοι, τη συζητάμε, τη θέλουμε. Ας βρει το κουράγιο η δικαιοσύνη να την αποδώσει χωρίς να την νοιάζει πως θα μας χαρακτηρίσουν οι “πολιτισμένοι” φίλοι μας ευρωπαίοι και όχι μόνο».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας