Τζο Μπάιντεν: Τι είπε για την παραίτηση Τρας
Ο Τζο Μπάιντεν, πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στην παραίτηση Τρας, επισημαίνοντας ότι η χώρα του και η Βρετανία παραμένουν «στενοί φίλοι» και «αυτό δεν αλλάζει».
Η παραίτηση της Λιζ Τρας από την πρωθυπουργία στη Βρετανία μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε, καθώς είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνσή της από την Ντάουνινγκ Στριτ.
Η Λιζ Τρας έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο, με τη βρετανική κοινή γνώμη να της γυρίζει την πλάτη και κορυφαία μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να παραιτούνται.
Ο Τζο Μπάιντεν, πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στην παραίτηση Τρας, επισημαίνοντας ότι η χώρα του και η Βρετανία παραμένουν «στενοί φίλοι» και «αυτό δεν αλλάζει».
Όπως είπε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, η Λιζ Τρας ήταν «καλός σύμμαχος» στο ζήτημα του ρωσο-ουκρανικού πολέμου, υπογραμμίζοντας ότι η Βρετανία θα συνεχίζει να προσπαθεί να βρεθεί μια λύση.
- Μήπως τελικά οι εξωγήινοι διαμόρφωσαν τους αρχαίους πολιτισμούς; Κάποιοι πιστεύουν στο κοσμικό δράμα
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβερνητική πολιτική για την ακρίβεια πλήττει την αγορά
- Γονείς καταγγέλλουν την παιδίατρο του νοσοκομείου Ζακύνθου – «Τα παιδιά μας δεν είναι αναλώσιμα»
- Κονσομασιόν στο ChatGPT; Η OpenAI παγώνει το σχέδιο για ερωτικό chatbot
- Όταν έβαλαν φρένο στον Λανουά που ήθελε Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- O Εργκίν Αταμάν για την ετοιμότητα του Τζέριαν Γκραντ ενόψει Μονακό



