Το Μουντιάλ του Κατάρ (20/11-18/12) θα είναι η τελευταία κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, με την συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι. Ο «Λίο», έχει ανακοινώσει ότι δεν θα ξαναπαίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο, δεδομένου ότι είναι 35 ετών, ενώ έχει ήδη αγωνισθεί σε τέσσερις διοργανώσεις.
Όσον αφορά σε συλλογικό επίπεδο, ο διάσημος Αργεντινός, έχει την δυνατότητα να ανανεώσει για ακόμη μία χρονιά το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα με τις ισχύουσες απολαβές, δηλαδή περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, σε ετήσια βάση. Ωστόσο, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των τελευταίων ετών, δεν έχει αποφασίσει εάν θα αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Γαλλίας.
Κληθείς να απαντήσει σχετικά, ο Μέσι, σχολίασε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «DirectTV»:
«Μερικές φορές θα ήθελα να είμαι 25 ετών και να έχω ξανά μπροστά μου ολόκληρη την καριέρα μου. Θα εξαρτηθεί από το πώς νιώθω προσωπικά και ειδικά σωματικά. Μετά από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα δούμε τι μπορεί να συμβεί σε επίπεδο καριέρας. Έχω ήδη την ευκαιρία να είμαι σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο στα 35 μου. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής, νιώθω πολύ καλά σωματικά, καλύτερα από πέρυσι. Ψυχικά και σωματικά».
LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
LIVE: Τσέλσι – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Έβερτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.
LIVE: Λίβερπουλ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μπράιτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.