Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρσέλο σε Μπενζεμά: «Περήφανος για σένα, σου αξίζει αδερφέ μου» (pic)

Μαρσέλο σε Μπενζεμά: «Περήφανος για σένα, σου αξίζει αδερφέ μου» (pic)

Το μήνυμα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ του Ολυμπιακού στον Γάλλο, που βραβεύτηκε με τη «Χρυσή Μπάλα» για την εκπληκτική χρονιά που έκανε πέρσι.

Περήφανος για τον επί 13 χρόνια (2009 έως 2022) συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, δήλωσε ο Μαρσέλο με ανάρτησή του στα social media, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού να συγχαίρει τον Γάλλο αστέρα για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας».

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Έχει αλλάξει η Ρεάλ, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη» (vid)

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης βραβεύτηκε για την εκπληκτική χρονιά που έκανε πέρσι, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού να υποκλίνεται στο μεγαλείο του πρώην συμπαίκτη του στους Μερένχες και να τον συγχαίρει για το σπουδαίο επίτευγμα. Ο Λατινοαμερικανός άσος ανέβασε στα social media φωτογραφίες του με τον Γάλλο και τη συνόδευσε με την παρακάτω φράση:

«Μπένζο!!! Πολύ υπερήφανος για σένα, σου αξίζει αδερφέ μου! Καρίμ, Καρίμ, Καρίμ Μπενζεμά».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ποιοι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα έχουν κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα

Ο Μπενζεμά οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Champions League και έγινε ο όγδοος παίκτης που πήρε το βραβείο ως ποδοσφαιριστής των Μερένχες.

Πρώτος που το πέτυχε ήταν ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο οποίος πήρε το πρώτο εκ των δύο βραβείων του, στη δεύτερη χρονιά του θεσμού, το 1957.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κερδίσει με τη φανέλα των Μαδριλένων, τέσσερις από τις πέντε Χρυσές Μπάλες του, ενώ από μία έχουν οι Κόπα, Φίγκο, Ρονάλντο Ναζάριο, Καναβάρο και Μόντριτς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, έξι είναι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα που έχουν φτάσει στην κατάκτηση του ξεχωριστού βραβείου. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής των Καταλανών που πήρε Χρυσή Μπάλα ήταν ο Λουίς Σουάρεθ το 1969.

Ο πολυνίκης του βραβείου Λιονέλ Μέσι έχει επτά, δυο φορές ως παίκτης των Μπλαουγκράνα βγήκε πρώτος ο θρυλικός Γιόχαν Κρόιφ , ενώ από ένα έχουν οι Στόιτσκοφ, Ριβάλντο και Ροναλντίνιο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024