Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Έχει αλλάξει η Ρεάλ, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη» (vid)

Μπαρτζώκας: «Έχει αλλάξει η Ρεάλ, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης για την Euroleague για τους Μαδριλένους, λέγοντας πως έχουν άλλο στυλ παιχνιδιού σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσει αυτήν την εβδομάδα για την πρώτη «διαβολοβομάδα» της Euroleague και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στις δηλώσεις του στις αλλαγές που υπάρχουν στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται φέτος οι Μαδριλένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο…

«Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική Το προσεγγίσουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε. Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Νιώθω ότι έχει αλλάξει λίγο ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν mismatch στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια.

Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας. Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν. Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024