Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ: Ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως ο Μεντί κακοποίησε σεξουαλικά την κοπέλα του

Σοκ: Ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως ο Μεντί κακοποίησε σεξουαλικά την κοπέλα του

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως στην δίκη του Μπέντζαμιν Μεντί που κάνουν λόγο για σεξουαλική κακοποίηση για μια κοπέλα της οποίας το αγόρι ήταν ποδοσφαιριστής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Μπέντζαμιν Μεντί, ο οποίος κατηγορείται για οκτώ υποθέσεις βιασμού, μια απόπειρα βιασμού και μια σεξουαλική επίθεση.

Τον Σεπτέμβριο αθωώθηκε για μια από τις υποθέσεις βιασμού ωστόσο όλες οι άλλες ακόμα εκκρεμούν.

Διαβάστε επίσης: Το ιδιαίτερο μήνυμα του Αλεξανδρή: «Εγώ θα σ’ αγαπώ ό,τι και αν γίνει»

Στην δίκη, η οποία ακόμα συνεχίζεται, ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για μια ακόμη σεξουαλική κακοποίηση που πραγματοποίησε ο 28χρόνος Γάλλος, καθώς σε μία αστυνομική κατάθεση από τον Αύγουστο του 2021 που διαβάστηκε στην δίκη μιλάει ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν σε σχέση με την γυναίκα 10 και αναφέρει:

«Αυτή μου έστειλε μήνυμα στο οποίο έλεγε » Πρέπει να σου πω κάτι, μην θυμώσεις, είναι σοβαρό». Την πήρα τηλέφωνο και μπορώ να πω πως ήταν αναστατωμένη. Συνέχιζε να μου ζητάει συγγνώμη και ρώτησα γιατί. Ήταν τόσο αναστατωμένη που της είπα να ηρεμήσει.

Πήγε στο Chinawhite (ένα κλαμπ στο Μάντσεστερ) και βρισκόταν στα VIP με τον Γκρίλις, τον Μεντί και τον Μαχρέζ. Ενώ ήταν στο σπίτι, μου είπε πως φιλήθηκε με τον Γκρίλις. Μου είπε ότι την πήγαν σ΄ένα δωμάτιο για τον Μεντί.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να την ανοίξει. Της έκανε ότι της έκανε. Δεν του είπε τίποτα, δεν του είπε να σταματήσει. Δεν ρώτησα άλλες ερωτήσεις γιατί δεν ήθελα να την αναστατώσω άλλο».

Η ίδια είπε στο αγόρι της πως φοβόταν να μιλήσει γι’ αυτό που της συνέβη, επειδή ήταν πολύ σημαντικοί άνθρωποι και φοβόταν μην χάσει την δουλειά της.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024