Το εγκώμιο του Παναθηναϊκούέπλεξε, ο τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου, Ίσραελ Γκονθάλεθ, εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούρια ομάδα φέτος με πολύ ταλέντο και έναν προπονητή, ο οποίος τους κάνει να δουλεύουν πολύ καλά στην άμυνα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, να παίξουμε όπως συνήθως και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», δήλωσε ο Ίσραελ Γκονθάλεθ.
Από τη πλευρά του, ο Γιάνι Γουέτζελ: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι μία ακόμη δυνατή μάχη. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο Γερμανίας τη Δευτέρα (17/10) είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε φιλοσοφία για να βρούμε τρόπους να αποκτήσουμε πλεονεκτήματα στο επόμενο ματς.
Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ ταλαντούχο ρόστερ και θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση προκειμένου να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.