Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φαλ: «Μεγάλος παίκτης ο Ταβάρες» (vid)

Φαλ: «Μεγάλος παίκτης ο Ταβάρες» (vid)

Ο Μουσταφά Φαλ, στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μαδρίτη, στάθηκε στη μονομαχία που θα έχει με τον Έντι Ταβάρες, ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν σκληρά για να φύγουν με το διπλό.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ισπανία και τη Μαδρίτη, εκεί όπου θα δώσει το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της Euroleague για αυτήν την εβδομάδα, στην έδρα της Ρεάλ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, χαρακτήρισε μεγάλο παίκτη τον Έντι Ταβάρες, με τον οποίο θα έχουν μια δυνατή μονομαχία, ενώ είπε και τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την έδρα των Μαδριλένων.

Διαβάστε επίσης: Το ιδιαίτερο μήνυμα του Αλεξανδρή: «Εγώ θα σ’ αγαπώ ό,τι και αν γίνει» (pic)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι έτσι κι αλλιώς κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα της και θα είναι δύσκολο. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα, να παίξουμε μη εγωϊστικό μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Ταβάρες και την μεταξύ τους μονομαχία:

«Είναι μεγάλος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ ψηλός, πολύ έξυπνος, καταλαβαίνει το μπάσκετ και σίγουρα θα είναι δύσκολο matchup. Εγώ θα το αντιμετωπίσω, όμως, όπως κάθε άλλο ματς. Δεν χρειάζομαι εξτρά κίνητρο. Κάθε ματς είναι μεγάλο ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και θα είμαι συγκεντρωμένος όπως πάντα».

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια που θα ακολουθήσει αυτόν με την Ρεάλ:

«Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε την Μπασκόνια, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Θα το σκεφτούμε μετά την αναμέτρηση με την Ρεάλ».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024