Τρίποντο – ανάσα για τη Ναντ απέναντι στην ουραγό Μπρεστ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, να επικρατεί εντός έδρας με 4-1, για την 11η αγωνιστική της Ligue 1 και να «ξεκολλάει» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Κομπουαρέ επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά παιχνίδια σε Γαλλία και Ευρώπη, με το τρίποντο να την ανεβάζει στην 14η θέση με 10 βαθμούς. Στην τελευταία θέση με έξι πόντους παρέμεινε η Μπρεστ.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το… λάθος να προηγηθούν με τον Φαντιγκά στο 18’, με τη Ναντ να ισοφαρίζει στο 35’ με τον Σιμόν. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή με γκολ του Γκαναγκό. Στο 71’ η ομάδα του Κομπουαρέ «σφράγισε» τη νίκη με τον Μοχάμεντ, με τον Σισοκό στο 89’ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.