Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ την Ζαλγκίρις Κάουνας και ο Τόμας Γουόκαπ έκανε δηλώσεις και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος.
Τόνισε πως οι προσθήκες που έγιναν του αρέσουν πολύ ενώ εκτίμησε πως οι Ερυθρόλευκοι θα τα πάνε καλύτερα από ότι πέρυσι.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πραγματικά μου αρέσουν πολύ οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Έχουμε γίνει ακόμα καλύτεροι. Επίσης, μας έχει βοηθήσει αρκετά ότι διατηρήσαμε τον βασικό μας κορμό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Δείτε τι κάνουν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Εφές, έχουν τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια. Η Ρεάλ έχει σχεδόν την ίδια πεντάδα εδώ και τέσσερα χρόνια. Επίσης και το ίδιο προπονητικό επιτελείο είναι σημαντικό. Οι ίδιοι παίκτες σημαίνει σταθερότητα και συνέχεια.
Αγαπάμε κάθε παίκτη της ομάδας μας και απολαμβάνουμε να παίζουμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Αυτό σε βοηθάει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και ξέρεις από πριν πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα»
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.
Σέντρα στους προημιτελικούς του Champions League το βράδυ της Μ. Τρίτης (7/4), με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ.