Ο Πασχαλάκης γίνεται ο πρώτος τερματοφύλακας με το «9» στην πλάτη
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα γκολκίπερ να διαλέγει ένα πολύ ιδιαίτερο νούμερο για τερματοφύλακα.
Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε το βράδυ της Πέμπτης την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Έλληνας γκολκίπερ αποκτήθηκε ως ελεύθερος, ενώ «έπιασε» δουλειά αμέσως, κάνοντας προπόνηση στον Ρέντη με τους νέους του συμπαίκτες.
Ο Πασχαλάκης μάλιστα θα δηλωθεί κανονικά και στη λίστα του Europa League για τον Ολυμπιακό, καθώς προβλέπεται αλλαγή για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ διάλεξε και τον αριθμό που θα φοράει στην πλάτη του στη νέα του ομάδα.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ αποφάσισε να επιλέξει ένα πολύ ιδιαίτερο νούμερο για τερματοφύλακα, καθώς πήρε το «9». Ο 33χρονος ήθελε στην αρχή το «31», όμως αυτό άνηκε στον Έγκμουντουρ Κρίστινσον, οπότε αποφάσισε να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας στην Ελλάδα με το «9» στην πλάτη.
- Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 79-93: Έσπασε την «κατάρα» και πάει για 6άδα!
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 102-88: Τη… διέλυσε με σούπερ δίδυμο Ντόρσεϊ – Βεζένκοφ
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ
- Οργή Καραπαπά για διαρροές ορισμών: «Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και όλη η ΕΠΟ» – pics
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442