Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ο οποίος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο 33χρονος άσος πέρασε το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες είχαν αποφασίσει να μην κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ οδήγησε σε αλλαγή δεδομένων. Η περίπτωση του Πασχαλάκη θεωρείται η καλύτερη λύση τη δεδομένη περίοδο, με τον διεθνή πορτιέρο να μπαίνει μάλιστα και στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του Τσέχου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας προέρχεται από μία πενταετία στον ΠΑΟΚ και παρά το ότι είχε μείνει ελέυθερος στο τέλος της περσινής σεζόν, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φανερώνει και η κλήση του στην Εθνική για τα δύο τελευταία ματς στο Nations League.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1989, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Έχει παίξει σε 148 αγώνες στη Super League και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, την οποία έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές.

Στο παρελθόν βρέθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ».

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024