Απόψε στις 21:00, η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του.
Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης.
Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας