Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» - Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» – Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Φιλίες που δοκιμάζονται, σχέσεις που απειλούν εύθραυστες ισορροπίες και εξελίξεις που φέρνουν απρόσμενες αντιδράσεις. Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται κάθε βράδυ στις 21:00 με ανατρεπτικά επεισόδια.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Επεισόδιο 8 (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου)

Η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή, με τη Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται, ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται, με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη, τον άλλοτε εχθρό της. Η Μυρτάλη το εξομολογείται στη Μαρίνα, η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα, και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα. Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση, με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος. Μια νέα κοπέλα, η Ράινα από τη Βουλγαρία, εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητά δουλειά, ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στον Στράτο να αρχίσουν διακριτική έρευνα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Άρης δέχεται να μπει στον πολιτικό συνδυασμό του Δημοσθένη, ενώ ο Πότης «φλερτάρει» με τον συνδυασμό του Ισίδωρου. Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη.

Επεισόδιο 9 (Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου)

Τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα. Το δίλημμα μεγαλώνει κι εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει. Η Εύα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα, αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή. Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος προς τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στον Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Η σχέση του Στάθη με την Εύα περνάει κρίση. Έτσι, σε μία αυθόρμητη στιγμή εκείνος πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει. Η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα ο οποίος καταθέτει στη δίκη δυσκολεύοντας πάρα πολύ τη θέση της Αθηνάς. Ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με τη Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου κι εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθηνά πριν από τη δολοφονία του Δημήτρη.

Επεισόδιο 10 (Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου)

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της. Ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό. Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να λογικευτεί. Η μικρή Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο όταν πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο και κάνει όλη την οικογένεια να καρδιοχτυπήσει. Η Ισμήνη βλέπει κατά λάθος το βίντεο της δολοφονίας και ζητά εξηγήσεις από τον Λυκούργο, ο οποίος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, επικοινωνεί μετά από καιρό με τη Χάιδω.

Επεισόδιο 11 (Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου)

Η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης. Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της.

Επεισόδιο 12 (Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου)

Η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της. Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία. Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου.

Επεισόδιο 13 (Σάββατο 1η Οκτωβρίου)

Η Ράινα αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό και συστήνεται στον Στάθη και την Αρετή. Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στην Ισμήνη ότι ζηλεύει τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τη μικρή Αγγελική. Την ίδια ώρα, η Αγγελική εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο και σταδιακά δείχνει ότι νιώθει μέλος της οικογένειας. Οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά. Η Άννα και ο Λεωνίδας καταφέρνουν να απομονωθούν στο σπίτι της Ευτυχίας, αλλά η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως σχεδίαζαν. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη, η οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από τον Χρήστο.

Επεισόδιο 14 + 15A (Κυριακή 2 Οκτωβρίου)

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά. Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.

Στο σπίτι των Βρεττάκων η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια, ενώ η Αντιγόνη καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Ο τραυματισμός της Αθηνάς προκαλεί έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και τη Μαργαρίτα, οι οποίοι αποφασίζουν να μην το πουν στη Μαρία. Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη, ενώ σύντομα θα τον βρει να κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024