Τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Προμηθέακαι τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας της Πάτρας, την Τρίτη (20/9).
Η ομάδα του Όντεντ Κάτας, πήρε τη νίκη με 85-78, σε ένα κλειστό παιχνίδι, με τους Πατρινούς να στέκονται πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Η νίκη ουσιαστικά κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους Ισραηλινούς να καταφέρνουν να ξεφύγουν στο σκορ, από την ισορροπίας της τρίτης περιόδου (55-55), και να παίρνουν τη νίκη με 85-78.
Θυμίζουμε πως η Μακάμπι θα συμμετάσχει και στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ (το διάστημα 23-24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Αρμάνι και της Αναντολού Εφές).
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.